WordPress hjemmeside

Hvis du ønsker om at få en hjemmeside lavet til din virksomhed eller andet så for du nu et utroligt godt tilbud til at endelig komme ud til dine kunder. Hos SameSec får du professionelt designet hjemmeside ligesom du vil lave det. Blogs, online aviser, portaler, projekter og meget mere. Køb nu, før det er for sent.
 
Nogle spørgsmål?
Skriv til os på vores e-mail – info@samesec.com eller ring til os på +45 36 96 48 10, så hjælper vi dig igennem.

KUN 4995 DKK

Webshop

Webshops er en af de mest populære hjemmeside typer. Vi tilbyder webshops lige til dig som laves i WordPress, lige præcis det design som du ønsker og desuden med hjælpeprogrammet woocommerce, som sikre en nem måde at holde styr på dine ordre, selv for den mest uerfarne bruger.
Vi indsætter gratis 25 vare, og med mulighed for tilkøb, kan man få både store og små webshops op og stå. Teksten, billeder og pris står man naturligvis selv for, men så bliver de også sat ind med variabler (som størrelse, farve osv.).

KUN 7495 DKK

Ekstra vare til webshop

Er de gratis 25 varer, ikke lige nok til netop jeres behov. 

Så kan du få 10 ekstra varer indsat til blot 395.

BLOT 395 DKK

Projekter/Udenfor kategori

Har du et lidt anderledes behov, måske en portal, så er det her pakken til dig, her får du en tidsarbejde på netop dit helt unikke projekt.

Hvis når du har et sådan projekt, arbejder vi i de fleste tilfælde også ud efter en fast pris, lavet efter denne timepris.

BLOT 395 DKK pr. time

Logo

Enhver virksomhed må have et genkendeligt logo, noget som alle der har med virksomheden.

BLOT 495 DKK